088 - 777 1 888

Een eigen tool?

Wij helpen je met het ontwikkelen van een unieke tool

Goed idee

Het ontwikkelen van een nieuwe tool start met een goed idee. Zelf een idee voor een online tool? Een marketingtool voor op je eigen website? Klanten op een innovatieve manier informeren over jullie dienstverlening? Wij helpen je graag dat mogelijk te maken.

Van goed idee tot waardevol product

Wij werken bij voorkeur ‘agile’: de eerste ideeën visualiseren wij meteen. En we ontwikkelen daarna zo snel mogelijk een online demo. Het laten zien van een ruwe versie van een product geeft houvast en helpt om het programma van eisen aan te scherpen. Ook wordt dan duidelijk of het lukt om informatie gebruiksvriendelijk te presenteren aan de doelgroep. Het testen met de doelgroep, in elke fase, is dan ook van groot belang.

Online platform

Zorgrekenen heeft de beschikking over snelle servers. Deze servers staan in Nederland en worden 24/7 gemonitord. Voor het testen van demo’s hebben wij aparte servers in gebruik. Wanneer er privacy-gevoelige data gebruikt worden, hebben wij de expertise in huis om processen conform de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) in te richten.

Naast de gebruiksvriendelijkheid van onze tools geven wij ook het beheer, de achterkant van de applicatie, veel aandacht. Op die manier zijn aanpassingen snel en gebruiksvriendelijk door te voeren.

Interesse? Neem contact op met ons via 088 – 777 1 888 of info@zorgrekenen.nl.