088 - 777 1 888

Medewerkers

Wij ontwikkelen innovatieve tools
voor de zorgsector

In 2016 ontstond het idee bij Mondria Advies om de online producten die wij ontwikkelden in een andere onderneming onder te brengen: Zorgrekenen BV. Met mijn achtergrond als industrieel ontwerper én adviseur in de zorgsector is Zorgrekenen voor mij een ideaal platform om te werken aan innovatie in de zorgsector. Het creatieve proces om van idee tot een goed, werkend product te komen vind ik uitdagend. Met name de interactie met de eindgebruiker: goed luisteren naar de reacties van gebruikers, intensief testen. En samenwerken met specialisten die het product inhoud geven. Alleen dan ontstaat er een waardevol product.

Vanuit mijn expertise als adviseur in de zorgsector bij Mondria Advies, ben ik betrokken bij de productontwikkeling binnen Zorgrekenen. Vanwege mijn juridische achtergrond heb ik brede kennis van alle wet- en regelgeving die een rol speelt bij de diverse rekentools, zoals de Wlz, de Wmo, huurwetgeving en diverse fiscale wetgeving.

Onze tools volledig kloppend maken én houden, in een sector waar wetgeving constant in beweging is, is een uitdaging waar ik me met veel plezier voor inzet. Daarnaast ben ik thuis in de technische achtergrond van onze tools, en ben ik dus ook betrokken bij de productontwikkeling, updates en testwerkzaamheden.

Met een achtergrond in onder andere vastgoed en de zorgsector kan ik me goed inleven de wensen van onze Zorgrekenen-gebruikers en -klanten. Ik houd mij binnen Zorgrekenen met name bezig met ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ik denk graag mee om naast het promoten van onze bestaande producten ook kansen voor de ontwikkeling van nieuwe tools te creëren.